Vissen voor wie maar wil in het Noorder Buiten Spaarne

Woensdag, 10 maart 2021

Dit jaar een hele nieuwe activiteit bij de Hv Haarlem. Op onderstaande donderdagen worden er een aantal vissessies gehouden. Gevist wordt er in het Spaarne vlak bij het clubhuis van de vereniging. 20 mei, 17 juni, 22 juli, 19 augustus.

Verzameld wordt er rond 8 uur in het clubhuis aan de Botterboulevard. De koffie staat dan klaar. Omstreeks half negen gaan we naar het water en daar tuigen we onze hengels op. Mocht u ondersteuning nodig hebben om hier te vissen dan zorgen wij voor mankracht en niet onbelangrijk kennis over hoe daar te vissen. Wil je meedoen aan deze activiteit, neem dan gerust contact op met de organisatie (J. Golstein tel 0636166144). Graag voorzien we je van de nodige informatie.
Op de volgende data wordt er gevist.
20 mei,
17 juni,