Flyclub

FlyClub

Wilt u ook zo graag vliegvissen???
Uw eigen vliegen binden???
Met uw eigen vliegen vissen vangen???
Leren met een vliegenlijn werpen???

Wordt nu lid van "FlyClub"!

--------------------------------------------------------------------------------

FlyClub!!!

"FlyClub" is een serie van 6 clubavonden. In deze zes avonden leert u de basis van het vliegvissen, werpen en het zelf binden van vliegen e.d. Persoonlijke begeleiding staat hoog in het vaandel.

Wij zorgen voor de gereedschappen en bindmaterialen, maar u mag altijd uw eigen bindmaterialen meenemen!

's Winters zullen de avonden zich beperken tot "bindavonden met video", maar zodra het seizoen het toelaat gaan we de gebonden vliegen te water laten en dan zullen tevens de werptechnieken worden bijgeschaafd.

Ook zullen er diverse uitstapjes georganiseerd worden zoals een dagje vliegvissen bij "de Zuilen"..."een zomeravondje aan zee",..."een dagje snoeken in de polder" en misschien zelfs een weekendje buitenland?

Iedereen kan meedoen, man en vrouw, jong en oud, beginners en gevorderden...

Voor deelname aan de FlyClub wordt een bijdrage van € 10,00 gevraagd.
Neem voor info contact op met HvHaarlem: info@hvhaarlem.nl

Al deze FlyClub-avonden worden elke voorlaatste donderdag van de maand gehouden aan de Botterboulevard 62 in Haarlem