Jeugdvissen in en rondom Haarlem.

De hengelsportvereniging Haarlem huurt het viswateren in de gemeente's Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Hillegom en de Haarlemmermeer.
Wat moeten jeugdigen (tot en met 13 jaar)aan vergunningen hebben om te mogen vissen?
In alle wateren is nu een toestemming nodig (vergunning)
Dus voor alle wateren in de omgeving moet je in het bezit zijn van een vergunning van de Hengelsportvereniging Haarlem.
Hierop is één uitzondering , namelijk als je onder begeleiding van een volwassene met een VISpas bent mag je met één hengel geaast met de zelfde soort als de volwassene vissen.
Wij hebben twee soorten jeugdvergunningen.
Kijk onder het kopje vergunningen / jeugdvergunning.

Als jeugdlid tot 14 jaar van hsv Haarlem krijg je de volledige visrechten en de jeugVISpas zoals die ook voor volwassenen geld en ons clubblad Vissersvoer plus elke maand het VISblad.
Je ontvangt de jeugdvispas van Sportvisserij Nederland zodat je in heel Nederland kunt vissen met alle aassoorten en twee hengels.
De jeugdcontributie is € 13,00 + éénmalig € 5,00 inschrijfgeld.
Lid worden kan bij winkeliers of via kantoor.
Zelfs on-line is lid worden mogelijk. (zie vergunningen)