Wedstrijdvissen H.v.Haarlem

Zomeravondcompetitie witvis 2016.

De competitie bestaat uit 6 wedstrijden. Het resultaat van de 5 beste wedstrijden telt mee.
Loten doen we om 17.30 uur in de Koperen Hemel te Vijfhuizen en vissen van 18.30 uur tot 21.30 uur in de Ringvaart.
Het inschrijfgeld is € 35,- voor HVH leden.
Voor niet leden is dit € 45,-

Het is dit jaar mogelijk om 1 wedstrijd door een vervanger te laten vissen. Dit mag geen deelnemer aan de competitie zijn.
Let op dit is een proef.
Dit betekent dus als je 14 dagen op vakantie bent het geen gevolgen heeft voor de einduitslag van de 5 tellende wedstrijden.
Ook kan men deelnemen aan de koppelcompetitie maar dit is niet verplicht. Het inschrijfgeld hiervoor is € 20,- per koppel.
Het totale inschrijfgeld moet bij de eerste wedstrijd worden voldaan.
Na de laatste wedstrijd worden de prijzen bekend gemaakt.
Je moet de prijs wel persoonlijk afhalen behalve als er een geldige reden is voor afwezigheid. Ook zijn er weer 6 poedelprijzen.
Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.

Voor meer informatie bel Herman Lamfers. Meld je aan.

Rekening houdend met o.a. de weersomstandigheden vissen we in de Ringvaart vanaf sector no 6 Molenplas “t Gat t/m sector no 11 Brug Zwanenburg.

Visdata zijn: 17 mei
Reserve datum 28 juni